4 GENERATIES VAKMANSCHAP

BVBA Robert Van Landschoot en zonen is een familiebedrijf dat reeds vier generaties lang actief is in de vleessector. Ons bedrijf richt zich enkel op groothandel van varkensvlees, bestemd voor de gekende grootwarenhuizen en beenhouwerijen uit onze streek.

 

Als zaakvoerders zijn wij van begin tot eind aanwezig in het verwerkingsproces, zo maken we het verschil met de grotere uitsnijderijen.

 

Direct en persoonlijk contact met onze klanten tijdens de toelevering van onze producten is voor ons van groot belang. Zo kunnen wij kort op de bal spelen en de kwaliteit van onze dienstverlening blijvend garanderen.

HISTORIEK

4 generaties van streven naar kwaliteit.

Het onstaan kan men situeren omstreeks 1948. Deze werd opgericht door Armand Van Landschoot en zijn vader. In 1972 zet Armand met zijn zoon Robert de zaak verder, voordien gekend als Armand Van Landschoot-D’Havé & zoon.

 

In 1989 dringt zich een eerste schaalvergroting op, de oude snijzaal werd vervangen door een nieuwe snijzaal om tegemoet te kunnen komen aan de grotere vraag naar varkensvlees.

 

In 2002 komen Didier en Miguel Van Landschoot zich bij de zaak voegen en wordt de eenmanszaak omgedoopt tot BVBA Robert Van Landschoot & zonen, ondertussen staat het bedrijf niet stil, over de jaren heen gaat men over tot een verdubbeling van frigo en snijzaal, complete vernieuwing en uitbreiding van het wagenpark, een vernieuwde website, aanleggen van een nieuwe loskaai voor grotere vrachtwagens, investeren in nieuwe snijmachines, enz…

 

Wij blijven vernieuwen om steeds te kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen van onze klanten, om zo een mooie toekomst te garanderen met een voortzetting in de vierde generatie.

ADRES

ROBERT VAN LANDSCHOOT & ZONEN
PRINS BOUDEWIJN 24
9991 ADEGEM

INFO

BTW BE 0476.265.446
RPR GENT