BVBA Robert Van Landschoot & Zonen

Prins boudewijnlaan 24
9991 Adegem
België

Opgelet! Er is geen enkel verband tussen BVBA Robert Van Landschoot en Vleeshalle Van Landschoot, wij zijn enkel gericht op groothandel.

Disclaimer

De informatie op de website van Robert Van Landschoot BV is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kan niet worden beschouwd als professioneel advies. Hoewel wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op onze website accuraat en up-to-date is, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid en actualiteit van de verstrekte informatie.

 

Robert Van Landschoot BV is niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies als gevolg van het gebruik van de informatie op onze website. Dit omvat ook schade of verlies veroorzaakt door virussen, bugs, malware of andere kwaadaardige software die kan worden overgedragen via onze website of door het klikken op links naar externe websites.

 

Robert Van Landschoot BV is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar onze website mogelijk links bevat. Het aanbieden van links naar externe websites impliceert geen goedkeuring van de inhoud van die websites of enige associatie met de eigenaars of exploitanten van die websites.

 

Alle inhoud op de website van Robert Van Landschoot BV, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video’s en audio, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gekopieerd, gewijzigd, verspreid of anderszins worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Robert Van Landschoot BV.

 

Deze disclaimer kan te allen tijde worden gewijzigd zonder voorafgaande kennisgeving. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met de voorwaarden van deze disclaimer. Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, verzoeken wij u vriendelijk om onze website niet te gebruiken.

ADRES

ROBERT VAN LANDSCHOOT & ZONEN
PRINS BOUDEWIJN 24
9991 ADEGEM

INFO

BTW BE 0476.265.446
RPR GENT